Wednesday, November 9, 2011

GOOGLE+ INDISPENSABIL PENTRU WEBMASTERI


De ceva timp gigantul Google a lasant reteaua de socializare Google + ,care se doreste sa fie un competitor pe masura la Facebook.Despre acest subiect am mai vb si in articolele precedente.Astazi va voi explica dece siteul de socializare Google + trebuie sa fie indinspensabil pentru orice webmaster.
Dupa cum se stie Google este cel mai mare motor de cautare din lume si de aceea daca incercati sa ignorati servicul Google + este ca si cum ai incerca sa ignori Google.

Cele mai multe cautari online sunt realizate prin intermediul motorului de cautare Google .Prin intermediul Google + puteti beneficia de aplicatia Google Search o aplicatie de care nu puteti beneficia prin intermediul retelei Facebook sau Twitter care sunt retele sociale.Prin servicul Google + puteti avea o mai buna optimizare pe motorul de cautare Google astfel incat afacerea dvs sa aiba cat mai multi vizitatori.

Google adora autenticitatea si drepturile de autor sunt doar cateva elemente care reprezinta cheia succesului si care cu ajotorul Google + puteti beneficia de aceste lucruri.Butonul 1+ care ii cunoastem influenta pe Google joaca cu siguranta un rol important pentru Google +.
Acest signal ajuta Google sa determine calitatea,continutul si autenticitatea fiecarui link.Odata cu lansarea Google + paginile siteurile primesc automat butonul 1 + care asigura un semnal puternic si o reputatie cat mai buna pe motorul de cautare.










No comments:

Post a Comment